XL assortiment
Extra ruime paden
Gratis parkeren
Geen alerts.

Welkom bij Albert Heijn Driessen!

Al bijna 100 jaar verlekkert de familie Driessen haar klanten en gasten met eten. Vanuit een horecabedrijf met kleine kruidenierswinkel in Driel wist vader Theo Driessen begin jaren 90 de stap naar de Albert Heijn formule te zetten en het bedrijf te laten groeien naar maar liefst vier locaties. In de loop der jaren is de keuze gemaakt om de kracht van de Albert Heijn formule maximaal uit te nutten op de twee grootste locaties waarin de kracht van het Albert Heijn assortiment maximaal tot zijn recht komt. De winkel in Elst wordt gereloceerd aan de Valburgseweg. Een project waar vader Theo zijn ambities uit zijn jeugd om architect te worden kwijt in kan en waardoor de ontwikkeling van restaurant Dries en Co de cirkel naar de horecaroots ook rond is.

de eerste paal voor de bouw van de winkel in Driel

In 2016 zet Carmen vanuit Friesland Campina haar eerste stappen in het familiebedrijf. Als vierde generatie zit mensen inspireren met eten en het kruidenieren bij Carmen Driessen in het bloed en in 2017 neemt zij de winkel in Elst over. Vader en dochter openen in mei 2017 de nieuwe winkel in Arnhem Schuytgraaf en in 2020 neemt Carmen ook deze winkel over. Vanuit deze sterke basis met twee winkel uit de Champions League van de supermarkten is het onze ambitie door te groeien naar meer winkels waarbij impact gemaakt kan worden door de grootte van de winkel en het assortiment, de lokale betrokkenheid en de collega’s.

"Ondernemen met passie voor eten en voor jou als klant, dát is het lekkere van Albert Heijn Driessen!"

Lekker eten, het liefst ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg. Onze ambitie is om je hierbij alle ingrediënten voor een beter leven te bieden. Wij willen je helpen bij de dagelijkse keuzes. Zo maken we bij Albert Heijn Driessen boodschappen doen voor jou makkelijker, gezonder, lekkerder én betaalbaar. Iedere dag. Voor jou doen wij een stapje extra, zodat jij als klant, na het doen van je boodschappen, onze winkel weer met een blij gevoel verlaat.

Het bijzondere bereikbaar en het alledaagse betaalbaar” is een slogan van Albert Heijn welke nog steeds van toepassing is op beide winkels. Deze kenmerken zich door een XL-waardig assortiment, waarbij lokale producten zijn toegevoegd en ook een extra groot assortiment aan Glutenvrije producten te koop is. De meeste en beste aanbiedingen zorgen ervoor dat ook voor het meeste voordeel Albert Heijn Driessen de vanzelfsprekende keuze is.

Als Albert Heijn Driessen zien wij voor onszelf een rol weggelegd middenin de samenleving, die verder gaat dan "de plek om je boodschappen te doen". Wij zien de supermarkt als een lokale verbinder, een plek waar je samenkomt om te ontmoeten en/of waar je producten koopt waarmee je je met anderen kunt verbinden. Of het nou een maaltijd voor met je gezin is of voor een borrel met vrienden. Als supermarkt vinden we het belangrijk dat zo gezond mogelijk kan leven en we zetten ons in om iedereen mee te kunnen laten doen inde buurt. Ook we verspilling tegengaan en zijn we zorgzaam voor mens, dier en milieu. We hebben ten slotte maar één planeet. Wil je meer weten over wat wij belangrijk vinden, lees dan ook "Gezond, Bewust en Samen met AH Driessen". 

Onze medewerkers maken het verschil

Met een passie voor lekker eten en drinken en mensen, willen we jou een vertrouwde plek voor je dagelijkse boodschappen bieden. Met de toewijding en vakmanschap van onze mensen bieden we je inspiratie en helpen we je om keuzes te maken, bijvoorbeeld door mee te lopen om een artikel aan te wijzen, je te adviseren over onze producten of een lekker idee voor het avondeten te geven. We besteden veel aandacht aan onze medewerkers, want zij vormen immers het kloppend hart van onze organisatie.

Een helder en motiverend personeelsbeleid, waarin mensen hun talenten kunnen ontplooien, vinden we heel belangrijk. Bij ons mag je zo oud zijn als je je voelt en zijn wie je bent. Wij geloven in de kracht van diversiteit en zijner dan ook bijzonder trots op dat onze collega’s variëren van onze jongste collega’s als eerste bijbaan, tot student tijdens een BBL-traject, als loopbaner of als pensionado als eindbaner. Met coaching, begeleiding en onze interne opleidingsprogramma’s, zorgen we ervoor dat iedereen zich kan ontwikkelen. Dit zorgt voor een plezierige werkomgeving, waarin medewerkers voor jou als klant het verschil kunnen maken. Wil je meer weten over "Werken bij AH Driessen", klik dan hier.

Afbeeldingen

No items found.

Wat vinden wij belangrijk?