XL assortiment
Extra ruime paden
Gratis parkeren
Geen alerts.

Vind snel de baan die bij jou past

Toon filters
Zoeken
Filter op beschikbaarheid
Filter op locatie
Toont
0
resultaten
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kom werken bij het tofste team!

Als AH Driessen staan wij midden in de samenleving en maken met onze winkels graag impact op de levens van onze klanten en collega’s. Om de beste supermarkt in de buurt te zijn, besteden wij veel aandacht aan onze ruim 400 medewerkers, het kloppend hart van onze organisatie. Met een helder en motiverend personeelsbeleid, waarin jij je talenten kunt ontplooien, zorgen we ervoor dat je elke keer met plezier naar je werk komt.

Wat maakt AH Driessen anders?

Wij zijn een familiebedrijf, dat als een zelfstandig ondernemer met de Albert Heijn formule als een sterke basis benut en daar lokaal speciale extra’s aan toevoegt. Naast lokaal assortiment, lokale acties hebben wij ook een personeelsbeleid wat past bij onze winkels en waarden. Collega’s bij AH Driessen herkennen zich in de volgende waarden.

Passie

Bij Albert Heijn Driessen staan wij voor werken vanuit je passie voor mensen of eten. Of je nou samen een goed gesprek hebt bij een kop koffie, samen geniet van een lekkere borrelplank of de dag doorneemt bij de avondmaaltijd, eten zorgt voor verbinding. Jij bent een match met ons als jij een passie hebt voor mensen, graag contact legt en enthousiast wordt van ons ruime assortiment aan producten en/of koken en bakken. 

Plezier

Werk met plezier, waar collega’s vrienden worden en jij met enthousiasme de klant meeneemt naar het product wat zij zoeken, de nieuwste ontwikkelingen in onze app, maar ook zeker de leukste feestjes.

Winnaars

Wij spelen om te winnen en leggen als team de lat hoog, dit betekent dat wij altijd op zoek zijn naar verbetering en nieuwe kansen. Wat kunnen wij morgen nog beter doen? Hoe kunnen wij de klant met een nog groter gevoel van tevredenheid helpen? Maar ook hoe kunnen wij groeien in klanten en omzet en zo ons marktaandeel vergroten?

Team

Wij doen het samen, ieders rol en bijdrage is even belangrijk om samen succes te kunnen behalen. Dit doen wij op basis van respectvolle manier van samenwerken waarin wij  voor elkaar zijn en elkaar helpen groeien. 

Leren

Of jouw baan bij ons nou de eerste of de laatste stap op jouw spreekwoordelijke carrière-ladder is, wij helpen je het beste uit jezelf halen. Fouten maken mag, en zie dit als een leermoment van waaruit je kunt groeien. Wij ondersteunen je met de juiste kennis en coaching door onze AH Driessen Academy en wie weet ben jij onze manager van de toekomst?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een goed salaris
  • Een contract wat bij jou past
  • Flexibel je uren plannen
  • Goede werksfeer met een actieve personeelsvereniging en jaarlijkse feesten!
  • Werken met verschillende generaties en persoonlijke achtergronden
  • Kansen om door te groeien (erkend leerbedrijf)