XL assortiment
Extra ruime paden
Gratis parkeren
Geen alerts.

Samen met AH Driessen

Wij geloven in de kracht van samen, samen met onze mensen en onze klanten, midden in onze lokale samenleving. Eten zorgt namelijk voor verbinding, een gezellig moment van samen koken, een mooi gesprek bij een heerlijke maaltijd. Wij beseffen ons ook dat dit in de huidige tijd niet altijd vanzelfsprekend is, doordat er ook veel eenzaamheid is, mensen druk zijn of de financiële middelen voor een goede maaltijd onvoldoende beschikbaar zijn.

Vanuit deze filosofie beseffen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om onze winkels te zien als een plek om te ontmoeten en te verbinden. Door deze verantwoordelijkheid organiseren wij ook regelmatig activiteiten en ondersteunen wij verschillende lokale initiatieven zoals de Soeptafel, de huiskamer van Elst en verschillende basisscholen in hun onderwijs gericht op voeding.

Ook intern is er oprechte aandacht voor onze mensen, zo zijn wij trots op onze jubilarissen waarvan er meer dan 15 al meer dan 25 jaar voor ons familiebedrijf werken, zijn veel van onze shiftleaders en onze managers opgeleid vanuit onze eigen talentenpool en hebben wij ook nieuwe jonge talenten in huis die het werken en studeren combineren door het volgen van een BOL of BBL studie retailmanagement. Daarnaast werken er meerdere vluchtelingen en pensionado’s bij ons, zijn er verschillende collega’s bij ons met een beperking tot de arbeidsmarkt al dan niet in samenwerking met de Driestroom middels de door ons samen opgerichte werkpost. Daarnaast zijn wij met onze locatie in Arnhem ook nog de vaste partner van Produs praktijkonderwijs. Hierdoor is ons team een weerspiegeling van de samenleving, waarbij wij oog hebben voor ieders talenten en waar je mag zijn wie je bent.

Samen oprecht verbinden met Albert Heijn Driessen

Wat vinden wij belangrijk?