XL assortiment
Extra ruime paden
Gratis parkeren
Geen alerts.

Onze Gall & Gall slijterijen

Allemaal lekkers in huis voor een gezellige avond of een leuk feestje of juist op zoek naar een cadeau? Loop dan ook eens binnen bij onze Gall & Gall’s. Ons assortiment biedt voor elk wat wils, van een lang gerijpte whisk(e)y, tot de perfecte wijn bij een lekkere borrel of maaltijd. Maar ook voor het maken van een mix of cocktail ben je bij ons aan het juiste adres. Wist je dat wij ook een ruime keuze aan lokale bieren hebben? Vergeet ook zeker niet ons uitgebreide 0% assortiment.

Met een groot assortiment, deskundig advies, een optimale service en onze ruime openingstijden, staan onze teams voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fles. Proost!

Onze medewerkers

Bij Gall & Gall maken medewerkers het verschil. Zij zijn vakkundig, enthousiast over dranken én ze staan graag voor u klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste fles! Is drank ook jouw hobby en wil je het verschil maken? Bekijk onze vacatures.

Gall & Gall Elst

Jesper: "Ons assortiment biedt voor elk wat wils, van een lang gerijpte whisk(e)y, tot de perfecte wijn bij een lekkere borrel of maaltijd. Maar ook voor het maken van een mix of cocktail ben je bij ons aan het juiste adres. Met een groot assortiment, deskundig advies, een optimale service en onze ruime openingstijden, staan onze teams voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fles"

AH Winkel informatie

Gall & Gall Schuytgraaf

Thijs: "We hebben nu ook een zeer uitgebreid assortiment wijnen uit alle windstreken en in alle prijsklassen. Maar ook voor gedestilleerd hebben we natuurlijk een ruime keuze. Ik kan er enorm van genieten als een klant terug komt en me vertelt dat de fles die we hadden geadviseerd, perfect paste bij de gelegenheid. Daar doen we het voor!"

AH Winkel informatie

Altijd een streepje voor!

Meld je gratis aan voor Club Gall & Gall en spaar automatisch punten. Voor elke euro ontvang je 1 punt. Deze kun je via de Club Store inwisselen voor kortingen enproducten. Naast een gratisClub membership kan je voor 10 euro per jaar Gall & Gall Premium-member worden. Met Premium bespaar je nóg meer op je favoriete dranken.

acties

Wat vinden wij belangrijk?